ZUMBA® PACK

Prehransko dopolnilo. Daj si duška in povečaj učinek Zumbe do maximuma!

 
 
 
 
 
 
 
 

Ni športa, ki bi bolj resno vzel naš moto: »Bodi aktivna in se zabavaj!« Zumbašice si damo duška na vsaki vadbi, s ZUMBA® Packom pa boš lahko plesala še bolj odbito in še povečala učinek vadbe. Več porabljenih kalorij, več energije, več užitka!

ZUMBA® PACK

In stock

  • Energy Up! (20 porcij)
  • Train 2 Burn (60 kapsul)
  • 6 okusov (po 2 vrečki)

44,80 €

36,90 €

KAJ TI NUDI

ZUMBA® PACK vsebuje 3 izdelke, ki ti bodo pomagali pri Zumba vadbi – ne glede na to, ali si šele začetnica ali mojstrica eksotičnih gibov.

  • Energijski napitek za pred vadbo

Energy Up! je idealen vir energije, ki ti bo dal extra moč med telovadbo, hkrati pa ti pomagal, da boš med vadbo porabila več kalorij, stopila več maščobnih zalog in hitreje oblikovala plesne mišice.

  • 6 okusov (po dve vrečki)

SHAPE iT okusi so priročen način, da svoj Energy Up! napitek vsakič prilagodiš tako, kot ti paše. Četudi boš ta odličen energijski napitek pila vsak dan, se ne boš naveličala njegovega okusa. In ne skrbi. Okusi ne vsebujejo nič sladkorja, temeljijo pa na naravnih sokovih.

  • Topilec maščob za večjo učinkovitost treninga

Train 2 Burn je kot ustvarjen zate, če treniraš zato, da pokuriš maščobe in oblikuješ zapeljivo postavo. Na naraven način tvoje telo pretenta, da med vadbo energijo poišče v maščobnih oblogah, namesto glikogenskih zalogah. Tako boš lahko učinkoviteje »zumbala« in uživala v divjih gibih. 


KAKŠEN OKUS IMAŠ RADA?

SHAPE iT šejki in napitki so brez dodanih okusov in arom. Seveda lahko uživaš takšne, lahko pa jim dodaš SHAPE iT okus po lastni izbiri. Tako boš vsak dan lahko uživala v novem okusu in preprečila, da bi se ob rednem pitku šejkov in napitku naveličala njihovega okusa.

Poglej, čisto preprosto je! :)

1 porcija osnove (šejk ali napitek) + 1 vrečka okusa po lastni izbiri = okusen šejk ali napitek, ki je točno takšnega okusa, kot ti paše v tistem trenutku.

 

KOMU JE NAMENJEN

ZUMBA® PACK je namenjen ženskam, ki imajo rade energično vadbo, predvsem pa zumbašicam, ki želijo na treningih dati res vse od sebe, ne glede na to, koliko energije imajo, ali se treninga udeležijo po dolgem in napornem dnevu ali pa le hočejo povečati učinek svoje vadbe, tonirati svoje plesne mišice hitreje in učinkoviteje stopiti odvečne obline.

Primeren za športe:


 
Aerobika
 
Fitness
 
Ples
 
Zumba

Primeren za zahtevnosti vadbe:


Celovit trening za moč
Intenzivna aerobika
Intenzivna kardio vadba
Kardio vadba za vzdržljivost
Kratka vadba za moč
Kratke, intenzivne kardio vaje
Kratke, lahkotne vaje
Nič aktivnosti
Raztegovanje
Visokointenzivnostni intervalni trening
Zmerna aerobika

Ustreza ti, če telovadiš za:


 
Za boljše rezultate
 
Za izgubo večjega št. kg
 
Za oblikovanje telesa
 
Za zabavo

Kaj želiš?


 
Biti fit
 
Imeti več moči
 
Izboljšati koncentracijo
 
Povečati vzdržljivost
 
Shujšati
 
Zmanjšati utrujenost
 
 

KAKO DELUJE

Energy Up! ni navaden energijski napitek. Je popolnoma naraven, njegova prednost pa je, da – z razliko od ostalih energijskih pijač – ne vsebuje nič sladkorja. Energijo ti ponudi v obliki naravnega kofeina – Gvarane, ki pospešuje metabolizem in prispeva k izgubi kilogramov. Poleg tega ta okusni napitek vsebuje mix aminokislin (gradnikov beljakovin), ki skrbijo za to, da lahko tvoje telo da vse od sebe, da se mišice 100% vključijo v vadbo, poleg tega pa niso ogrožene. Najboljša rešitev za hitro toniranje zapeljivih mišic.

V paketu ZUMBA® PACK boš dobila 6 različnih okusov (vsakega po 2 vrečki). Lahko jih porabiš v šejku, lahko pa jih piješ samostojno, jih dodaš v jogurt, sok ali katerokoli drugo tekočino. Okusi so osnovani na naravnih sadnih sokovih, osladkani pa so s stevio in sukralozo, zato vsebujejo extra malo kalorij.

Train 2 Burn – L-karnitin je topilec maščob, ki je najučinkovitejši med vadbo. Že njegovo ime pove, da treninge spremeni v učinkovit napad na odvečne maščobe, ker pa ti daje med vadbo ekstra energijo, omogoča, da treniraš dlje in intenzivneje. To pomeni, da boš lahko z njegovo pomočjo dala vse od sebe, s tem pa rezultate dosegla hitreje in lahkotneje.

KAKO GA UPORABLJATI

Kadarkoli
Pred vadbo
Med vadbo
Po vadbi

Enegijski napitek Energy Up!

  • Na dneve treninga: Zmešaj 1 porcijo napitka z 2 dcl vode in spij pol ure pred aktivnostjo.

SHAPE iT okusi

  • Uporaba: Vsebino 1 vrečke dodajte v svoj energijski napitek ali 2 dcl druge tekočine.

Train 2 Burn – L-karnitin

  • Kot prehransko dopolnilo: 1 kapsulo na dan (med obrokom)
  • Za hujšanje in podporo med aktivnostjo: 3 kapsule, ½ ure pred treningom.

100% garancija na zadovoljstvo. Ni nam verjeti na besedo, da so naši izdelki točno to, kar potrebuješ. Preizkusi jih in če ne boš zadovoljna z njimi, nam vrni prazne embalaže in vrnili ti bomo denar.

Vse za vašo varnost in hitre rezultate. Vsi naši izdelki so izdelani v skladu z najvišjimi standardi v farmacevtski in prehranski industriji: GMP, HACCP in ISO.

Ustvarjeni le zate. Ženske nismo bodybuilderji. Le potrebujemo nekaj pomoči za aktivno življenje. SHAPE iT izdelki so narejeni prav za ženske, zato vsebujejo sestavine, ki varujejo naše zdravje, kosti, zdravo kri, hormonsko ravnovesje in lepoto.

Vsak dan nov okus. SHAPE iT napitki in šejki so izdelani brez vseh dodatkov – tudi brez okusov. To smo storile zato, da si lahko vsak dan zmešamo napitek ali šejk drugega okusa. Izberite svojo osnovo – glede na to, kaj hočete doseči – dodajte okus in si zmešajte odličen napitek ali šejk, ki vas bo nasitil, vam dal energije, zvišal odpornost in prispeval k vitki liniji ter oblikovanemu telesu.

Najboljše sestavine na tržišču. SHAPE iT izdelke smo snovale 10 mesecev. Tako dolgo je trajalo tudi zato, ker smo prečesale celotno Evropo, da smo našle najboljše sestavine, 100% varne in certificirane. Brez pomisleka lahko torej garantiramo, da boljših izdelkov za aktivno življenje ne boste našle.

Trendi embalaža – primerna za ženske potrebe. Življenje je prekratko za grde, XXL zaboje prehrane za aktivne, ki jo prodajajo za bodybuilderje. SHAPE iT odlikuje zapeljiva, energična embalaža, ki je dovolj majhna, da ustreza ženskim potrebam in dovolj trendi, da jo boste hotele postaviti na polico, ne skriti v omaro.

Proizvedeno v EU. Vsi izdelki so proizvedeni v Evropi, po evropskih pravilih, zakonih in standardih.

Najnaprednejše formule. Ustvarili so jih znanstveniki, da ti dajo vse, kar potrebuje tvoje telo.