SHAPE iT smo ustvarile ženske za ženske. V sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki na tem področju smo lahko izoblikovale izdelčno linijo, ki dejansko odgovarja potrebam, žejam in ciljem aktivnih žensk.


Primeren za vse ženske, za vse vrste aktivnosti

Le ko smo aktivne, resnično živimo in SHAPE iT je najboljše gorivo za aktivno življenje žensk.
SHAPE iT ni le za športnice. Aktivne smo tudi mamice, ki tekamo za otroki, gospodinje, ki skrbimo za dom ali poslovne ženske, ki skačemo od sestanka do sestanka in prenašamo ogromen stres. Vsaka aktivnost šteje!

SHAPE iT izdelki so zato 100% prilagodljivi

SHAPE iT je poseben tudi zato, ker se prilagaja našim željam – vsak dan, vsak trenutek. Ženske ne maramo monotonosti, rade eksperimentiramo in si svet prilagajamo trenutnemu razpoloženju ter zastavljenim ciljem.
Vsak obrok ima lahko drug okus, drug cilj. Za različne športne in aktivne želje lahko SHAPE iT izdelke uporabiš na drugačen način.

 

 

100% varni za uporabo

GMP je najvišji standard v farmaciji. Zdravila potrebujejo kontrolirano okolje, preverjene sestavine, kombinacije in učinke. SHAPE iT izdelki niso zdravila, vseeno pa so pripravljeni prav s takšno natančnostjo, v takšnih laboratorijih in enakih pogojih, kot zdravila.
Zato lahko jamčimo, da so 100% varna za uporabo, da bodo resnično delovala in da nimajo negativnih stranskih učinkov.

Če ne boste zadovoljne, vam vrnemo denar

Ker so izdelki SHAPE iT ustvarjeni pod tako zahtevnimi pogoji, lahko jamčimo njihovo učinkovitost in varnost. A ker je vsako telo unikatno, se odzove na svoj način. Če iz neznanega razloga ne bi bile zadovoljne s SHAPE iT izdelki, vam bomo vrnile denar.

Četudi boste porabile že polovico izdelka, nato pa odkrile, da vam ne ustreza, lahko porabljen izdelek pošljete nazaj in vrnili vam bomo kupnino. Na ta način lahko resnično brezskrbno naročite in uporabljate izdelke ter se posvetite zgolj svojemu telesu, kako mu SHAPE iT pomaga in kako pozitivno vpliva nanj ter na vaše počutje.

 


 

SHAPE iT je resnično nekaj posebnega


100% garancija na zadovoljstvo. Ni nam verjeti na besedo, da so naši izdelki točno to, kar potrebuješ. Preizkusi jih in če ne boš zadovoljna z njimi, nam vrni prazne embalaže in vrnili ti bomo denar.

Vse za vašo varnost in hitre rezultate. Vsi naši izdelki so izdelani v skladu z najvišjimi standardi v farmacevtski in prehranski industriji: GMP, HACCP in ISO.

Ustvarjeni le zate. Ženske nismo bodybuilderji. Le potrebujemo nekaj pomoči za aktivno življenje. SHAPE iT izdelki so narejeni prav za ženske, zato vsebujejo sestavine, ki varujejo naše zdravje, kosti, zdravo kri, hormonsko ravnovesje in lepoto.

 

Vsak dan nov okus. SHAPE iT napitki in šejki so izdelani brez vseh dodatkov – tudi brez okusov. To smo storile zato, da si lahko vsak dan zmešamo napitek ali šejk drugega okusa. Izberite svojo osnovo – glede na to, kaj hočete doseči – dodajte okus in si zmešajte odličen napitek ali šejk, ki vas bo nasitil, vam dal energije, zvišal odpornost in prispeval k vitki liniji ter oblikovanemu telesu.

Najboljše sestavine na tržišču. SHAPE iT izdelke smo snovale 10 mesecev. Tako dolgo je trajalo tudi zato, ker smo prečesale celotno Evropo, da smo našle najboljše sestavine, 100% varne in certificirane. Brez pomisleka lahko torej garantiramo, da boljših izdelkov za aktivno življenje ne boste našle.

Trendi embalaža – primerna za ženske potrebe. Življenje je prekratko za grde, XXL zaboje prehrane za aktivne, ki jo prodajajo za bodybuilderje. SHAPE iT odlikuje zapeljiva, energična embalaža, ki je dovolj majhna, da ustreza ženskim potrebam in dovolj trendi, da jo boste hotele postaviti na polico, ne skriti v omaro.

 

Proizvedeno v EU. Vsi izdelki so proizvedeni v Evropi, po evropskih pravilih, zakonih in standardih.

Najnaprednejše formule. Ustvarili so jih znanstveniki, da ti dajo vse, kar potrebuje tvoje telo.

 
 

SHAPE iT je svet, kjer so kakovost, izkušnje in garancija srečali zabavo, energičnost, pozitivno energijo in voljo do življenja. SHAPE iT.

Aktivna vsak dan!