Odgovor na vse želje in cilje

SHAPE iT ti pomaga doseči vse osebne in športne cilje, poleg tega pa ti pomaga ostati aktivna in polna elana.Prehrana za aktivno življenje

Uživaj v doseganju ciljev, ne da bi škodovala svojemu telesu. Sprejmi naravno podporo in edino varno rešitev.


Prehranski načrti

Vse smo prešteli in skombinirali, da tebi ne bo treba! Vsa hranila, ki jih potrebuješ v okusnih in jasnih prehranskih načrtih.


Programi telovadbe

Toniraj roke, oblikuj trebušček, pokuri maščobe in pridi v formo, ki si jo želiš. Zaupaj nam cilj in prejmi program telovadbe, ki je idealen zate.


Podpora strokovnjakov

Ne zgubljaj časa z iskanjem odgovorov. Preprosto vprašaj našega nutricista ali trenerja.

 

 

Zakaj je SHAPE iT
najboljša rešitev zate


Prehrana za aktiven življenjski slog vsebuje vse, kar tvoje telo potrebuje, da ostaneš aktivna, zdrava in polna energije. Poleg tega te varuje pred prostimi radikali, ki nastajajo med vadbo, ti daje ekstra moč in vzdržljivost ter ti pomaga doseči vse cilje, ki si jih zastaviš enostavneje in hitreje. Proizvajalec vseh SHAPE iT živil – ki vsebujejo le najkakovostnejše sestavine iz Evrope – je Sensilab, ki upošteva le najstrožje standarde v farmaciji.

 

 

100% garancija na zadovoljstvo. Ni nam verjeti na besedo, da so naši izdelki točno to, kar potrebuješ. Preizkusi jih in če ne boš zadovoljna z njimi, nam vrni prazne embalaže in vrnili ti bomo denar.

Vse za vašo varnost in hitre rezultate. Vsi naši izdelki so izdelani v skladu z najvišjimi standardi v farmacevtski in prehranski industriji: GMP in HACCP.

Ustvarjeni le zate. Ženske nismo bodybuilderji. Le potrebujemo nekaj pomoči za aktivno življenje. SHAPE iT izdelki so narejeni prav za ženske, zato vsebujejo sestavine, ki varujejo naše zdravje, kosti, zdravo kri, hormonsko ravnovesje in lepoto.

 

Vsak dan nov okus. SHAPE iT napitki in šejki so izdelani brez vseh dodatkov – tudi brez okusov. To smo storile zato, da si lahko vsak dan zmešamo napitek ali šejk drugega okusa. Izberite svojo osnovo – glede na to, kaj hočete doseči – dodajte okus in si zmešajte odličen napitek ali šejk, ki vas bo nasitil, vam dal energije, zvišal odpornost in prispeval k vitki liniji ter oblikovanemu telesu.

Najboljše sestavine na tržišču. SHAPE iT izdelke smo snovale 10 mesecev. Tako dolgo je trajalo tudi zato, ker smo prečesale celotno Evropo, da smo našle najboljše sestavine, 100% varne in certificirane. Brez pomisleka lahko torej garantiramo, da boljših izdelkov za aktivno življenje ne boste našle.

Trendi embalaža – primerna za ženske potrebe. Življenje je prekratko za grde, XXL zaboje prehrane za aktivne, ki jo prodajajo za bodybuilderje. SHAPE iT odlikuje zapeljiva, energična embalaža, ki je dovolj majhna, da ustreza ženskim potrebam in dovolj trendi, da jo boste hotele postaviti na polico, ne skriti v omaro.

 

Proizvedeno v EU. Vsi izdelki so proizvedeni v Evropi, po evropskih pravilih, zakonih in standardih.

Najnaprednejše formule. Ustvarili so jih znanstveniki, da ti dajo vse, kar potrebuje tvoje telo.

 
 

Unikaten pristop - vse je, kot želiš

Medtem ko te druga podjetja silijo, da kupiš megalomanske šejke, ki so namenjeni mišičnjakom, kar pomeni, da si pol leta prisiljena piti en in isti okus, ti SHAPE iT nudi točno to, kar želiš. Izberi svojo osnovo (za hujšanje, mišice ali energijo) in dodaj okus po svoji izbiri. Vsak napitek ima lahko svoj okus!


Ne spreglej jih

Posebno ugodni paketi - samo za kratek čas.